Підготовчі курси розпочинають роботу!

   До уваги абітурієнтів!

26 січня 2019 року о 9:00 розпочинають роботу 4-місячні підготовчі курси,  що проводяться для:

- учнів 9, 10-х класів для підготовки до вступних екзаменів у навчальні заклади та складання ДПА з української мови та математики;

- учнів 11-х класів та випускників шкіл минулих років з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень з метою вступу до навчальних закладів (українська мова і література, математика).

       Підготовчі курси спрямовані на поглиблення знань учнів в обсязі базової загальної середньої освіти і повної середньої освіти. Викладачі курсів основну увагу приділяють наданню вступникам навичок практичного вирішення задач у межах вимог до  ДПА, ЗНО та вступних випробувань.

Зарахування на курси здійснюється після подання заяви та оплати навчання.

Особам, які в рік вступу закінчили 4-місячні підготовчі курси технікуму, для вступу на навчання на технічних спеціальностях за результатами підсумкової атестації додається:

-        до 2 балів на основі базової середньої освіти;

-        до 25 балів на основі повної загальної середньої освіти.

Механізм нарахування додаткових балів, яке відбувається за результатами підсумкової атестації після закінчення підготовчих курсів технікуму, визначається приймальною комісією.

Отримати більш детальну інформацію можна за телефоном (0472)36-07-28 або в соц. мережах: https://www.facebook.com/ck.chpt, та на сайті polytechnic.ck.ua